Schier | Tineke Kooijinga

backTerug naar alle songs

SCHIER. Herinneringen aan Schiermonnikoog en hoe een jaarlijkse tripje de Groninger kan opmonteren. Ieder woord teveel. Zang | Tineke Kooijinga. Muziek | Francisco Tárrega - Requerdos de la Alhambra. Gitaar | Miloš Karadaglić.  Tekstidee | Gerrit Guldenhemel

Voel hoe jij me leidt

Je fluistert in m’n slaap

golvende contouren

waait de waddenwind

Schier, m’n paradijs

 

Neem de eerste boot

Rugzak vol verlangen

Kijk daar, die witte meeuw weer

Krijs m’n hart maar open

Schier, je vaart me thuis

 

Grutto’s met hun jongen

Paars bloeit het lamsoor

Hazen die waken

Huurfiets op de dijk

 

Ober, ik moet verder

Het schelpenpad dat lokt

Mij tot aan de vloedlijn 

Schier, je neemt me mee 

Parelmoer oneindig

Ieder woord teveel

backTerug naar alle songs

Share