En ik hou van haar.

Terug nbackaar alle songs 

IK HOU VAN HAAR. Oud liedje van de Beatles, over het moment dat je iemand tegenkomt aan wie je alles wilt geven. Je hebt gevoelens waar je eigenlijk niet goed raad mee weet en al je denken blijft erdoor beheerst. Dag en nacht, thuis op de bank voor de tv starend naar 'het mes op tafel', als je in het koelvak van Albert Heijn kijkt naar de bakjes met jonge bladsla en ze schijnen je uit te lachen, als je op jacht gaat en konijnen schieten terug, als je je snijd bij het scheren in je rug. Zang&tekst Gerrit Guldenhemel / The Beatles

Ik geef haar al ik heb
kan er niet om heen
En als je haar eens ziet
begrijp je ‘t meteen
dat ik van haar hou

Ze geeft het graag terug
het maakt haar zo blij
En elke kus die ze heeft
die brengt ze naar mij
En ik hou van haar

Zo’n liefde als deze
Kan echt niet stuk 
Zolang als wij
elkaar geven

Helder straalt haar ster
die de lucht betoverd
En ik voel meer dan ooit
me volkomen veroverd
En ik hou van haar
 

lailalalaillaalla, etc
 

Helder straalt de ster
die de lucht betoverd
En ik voel meer dan ooit
me volkomen veroverd 
En ik hou van haar

Terug nbackaar alle songs 

Share