Ik hou van haar

IK HOU VAN HAAR. Oud liedje van de Beatles, over als je iemand tegenkomt aan wie je alles wilt geven. Je hebt gevoelens waar je eigenlijk niet goed raad mee weet en die al je denken blijven beheersen. Dag en nacht, thuis op de bank, als je in het vriesvak van Albert Heijn kijkt, als je op jacht gaat en konijnen schieten terug, als je je snijd bij het scheren in je rug.  Zang&tekst Gerrit Guldenhemel / The Beatles  

Ik geef haar al ik heb

kan er niet om heen

En als je haar eens ziet

begrijp je ‘t meteen

dat ik van haar hou

Ze geeft het graag terug

het maakt haar blij

En elke kus die ze heeft

die brengt ze naar mij

En ik hou van haar

Zo’n liefde als deze

Kan echt niet stuk 

Zolang als wij

elkaar geven

Helder straalt haar ster

die de lucht betoverd

En ik voel meer dan ooit

mijn hart veroverd

En ik hou van haar
 

lailalalaillaalla, etc
 

Helder straalt de ster
die de lucht betoverd
En ik voel meer dan ooit
mijn hart veroverd 
En ik hou van haar

Share